Facebook

Beoordelingen van Warung Inaya Almere

Recente recensies van Warung Inaya Almere

5 sterren na 71 reviews

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Groente en vlees mag wel iets meer maar de smaak is zeker goed.

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel iets aan de zoute kant voor Nederlandse begrippen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service lekker eten! Zeker een aanrader. Ga zo door!

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit nog altijd even goed als alle eerdere keren. Bestelling afgehaald en was keurig op afgesproken tijd klaar. Voor mij nog altijd het beste Surinaamse adres in Almere.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben langgeleden besteld bij inaya, zover ik mij kan herinneren was het altijd lekker. 2 dagen geleden weer besteld en het viel heel erg tegen, de smaken waren niet zoals wij deze gewend zijn. Nasi had bijna geen smaak. Ook de kip smaakte heel anders. Het verfijnde is er helaas niet meer. Ik hoop dat ze weer terug gaan naar hoe het was.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, vriendelijke service en altijd lekker, warm en goed op smaak gebracht eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, ben snel weer terug

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, eten was op tijd en heerlijk!

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super zout ,en de plaat vd roti kei hard en kurk droog,was de eerste en laatste keer dat we besteld hebben.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Bestel snel weer!

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd en heerlijk eten!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker en niet te zout. Bij de bestelling zitten verschillende soorten smaakmakers (ketjap en pepers) om het gerecht nog wat naar jouw smaak te brengen. De saotosoep en vegatarische roti zijn beide aan te raden!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté was niet zo lekker als voorheen. Moest iets meer bakken. Bami met geroosterde kip en saotosoep was heerlijk.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Op tijd en warm

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas vond ik het deze keer veel minder lekker dan de vorige keren. Met name de nasie met rundvlees had een heel andere smaak waar het normaal gesproken het rundvlees een beetje kerrie smaak cq rotie achtige smaak heeft was die smaak nu heel anders ook vond ik het vlees niet zo mals als normaal. En ook de boontjes waren minder lekker. De telo die ik besteld had was helaas niet voorradig en daarvoor in de plaats had ik 2 pasteitjes besteld maar die vond ik persoonlijk niet zo lekker. Maar goed smaken verschillen. Hoop dat de volgende keer met name de nasie met rundvlees weer het oude recept zal zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals gebruikelijk weer heerlijk. En bezorgd op het afgesproken tijdstip. ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bakabana deeg was te hard. Maar derest was heel lekker, wij hebben heerlijk gegeten. Echt een aanrader.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was iets later dan gepland (ongeveer 20 min later dan aangegeven, 30 min later dan gewenst) Broodjes waren erg lekker, alleen klopte de bestelling niet helemaal. Er moesten 2 broodjes bakkeljauw bij zitten, echter ontbraken deze allebei. Er waren wel 2 zakjes waar bakkeljauw op stond geschreven, maar hier zat kip kerrie in. Bij een volgende bestelling graag op letten(!)

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste en laatste keer sorry!

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

miste een menu en na een belletje werd dat direct nagebracht met een leuke verassing erbij.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed eten maar kwam erg laat aan en was al lauw/koud.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel.

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd en lekker

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en het eten (sate en roti kipfilet) waren echt heerlijk!

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeeeerlijk!

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en komen zeker vaker terug.

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam keurig op tijd en alles was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+) Lekker eten. Service is goed, kregen een extra blikje Cola. -) Prijs verhouding is minder. Klein bakje telo voor 4,- bv. Is aan de prijzige kant.

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel vriendelijk geholpen. De gerechten waren ook lekker gekruid. Gratis kroepoek bij 10 minuten extra wachttijd gekregen. Alles was nog goed op temperatuur en heerlijk gegeten.

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten is altijd lekker warm bij bezorgen, dit keer zelf afgehaald. Duurde iets langer dus hebben we kroepoek erbij gekregen, hardstikke lief. Eten was lekker! enige minpunt was dat we telo bakkeljauw kregen ipv bakabana, maar hier kwamen wij pas later achter en we hadden geen zin meer om te bellen.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere eten tot nu toe de beste in almere met echt lekker eten .. aanrader voor iedereen.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, de Geroosterde kip was echt zalig, we komen zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, had iets warmer gemogen. Broodjes waren echt heel erg lekker. Ondanks dat wij rijst ipv bami hebben gekregen en ze gratis drinken vergeten waren, zeker voor herhaling vatbaar.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk en vers

, 16-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Als ik hier iets bestel is het altijd nasi met kip en groenten en zoals altijd was het weer heerlijk, alleen 1 min punt. Ik had namelijk een stukje kip met alleen maar bot ipv kip er aan. Zonde dus..

, 08-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten !ruime portie enneen zeer vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Stond al klaar bij het ophalen en was erg lekker ?

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb gisteren een kleine saoto en een rijst pom besteld. De saoto, ik miste toch een beetje die kruidige smaak van de boullion. Verder was het prima. De vulling is echt goed. Die rijst pom, het zijn wel redelijk kleine porties. De pom kon meer smaak hebben en ik miste een jus. Dus al met al niet slecht.

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling werd optijd bezorgd en het was heerlijk! Verse groenten en alles lekker op smaak.

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen als bedrijf altijd op de vrijdag. Het eten komt lekker op tijd aan en is heerlijk en vers!

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd uitstekend en lekker. Bezorging strak op tijd. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer!

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben lekker gegeten, het bestelde was gewoon goed en de bezorging was sneller dan aangegeven tijdstip, blij verrast. Enig puntje van kritiek zou voor ons zijn dat de verhouding groente/bami anders mag, meer groent en minder bami geniet onze voorkeur,

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saoto en bara met kipkerrie...gewoon heerlijk

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker en wordt snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed warm en smakelijk er werd ook op de afgesproken tijd bezorgd Bezorger was vriendelijk Is voor herhaling vatbaar

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten!

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is goed. Kip (geroosterd) mag iets droger voor mij, maar verder prima eten. Bezorging was super snel! Top! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed eten!!!!Heerlijke bara,kip en roti!

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed!!!!!!

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst is te droog en te hard.De kousenband te zout.Verder heerlijk gegeten.Pom is heel goed!Bara kipfilet ook super!Heerlijk zuur erbij !Spitskool ook heerlijk!Alles netjes verpakt!

, 08-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had ruim van te voren besteld eten was op tijd bezorgd en het was heerlijk.

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, vóór de aangegeven tijd afgeleverd maar helaas de gratis frisdrank zat er niet bij. Geef ik de volgende keer (komt zeker!) wel aan.

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 sterren, hadden er 5 kunnen zijn als de spekkoek niet naar vis rook, heeft waarschijnlijk naast een visgerecht gestaan ofzo. De roti, kip en lam, was heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Subliem

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer perfect!

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti kipfilet. Perfect van smaak, we hebben gesmuld! De bezorgster is een hele mooie en vriendelijke dame. Warung Inaya ga zo door! wij zijn fan!

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste surinaamse eten van almere top kwaliteit en goede servis