Facebook

Beoordelingen van Warung Inaya Almere

Recente recensies van Warung Inaya Almere

5 sterren na 99 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Personeel vriendelijk, Precies Optijd geleverd. En heerlijk op smaak. Top.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer ik had na lange tijd weer bij jullie eten besteld. Maar ben teleurgesteld. Het was het geld niet waard. Het was lekker maar veel te weinig. Weinig rijst weinig vlees. Dus voor mij niet meer

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was super lekker en warm! Bedankt voor de service!

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de roti kipfilet als de bami met kip en groenten waren heerlijk! Mijn broer is een moeilijke eten, maar ook hij vond het super.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top! Kwaliteit is super, verse ingrediënten op zondag binnen 45 minuten bezorgd en vooral hele vriendelijke / lieve mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben lekker gegeten. Optijd bezorgd

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd. Was weer heerlijk.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti kip was heerlijk! De bami ook goed. De service was fijn, bestelling was iets later maar daar kregen we een extra cola voor

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk!!!!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo niet van jullie gewend maar de roti was gisteravond zo goed als koud....

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en een vriendelijke bezorger! Warung Inaya is mijn vaste plek als ik trek heb in de Surinaamse keuken.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top gegeten, net personeel komen terug

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en altijd goede service

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden zowel de lams als de kipfilet roti heel erg zout zelfs dusdanig dat het het geheel overheerste. Dit zou voor ons een reden zijn om dit niet meer te bestellen.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was Heerlijk. Het bezorgen zou sneller moeten.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakt altijd goed en de bezorging is snel. Wat ik ook mooi vind is dat ze open staan voor kritiek. Voor de broodjes gebruiken ze het juiste brood en geen pistolet zoals sommige andere wel eens doen. Een klein minpuntje is de roti. Hij is niet slecht maar het is niet de beste tevens zat er een wit ei in. Die zou meekook moeten zijn met de rest en dus lekker geel zijn.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en erg lekker

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes,en lekker en in waterwijk top

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten die wij bestellen zijn allemaal lekker, eten komt goed warm aan De service is perfect. 6 sterren

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de het de roti heerlijk maar ik maak net de oom gebruikt heeft goeie smaak maar vindt het waardeloos dat ik 1kl. Stuk vlees in gehad heb gepluis stukje. Dat vind ik wel zonde van mijn geld ondanks de smaak goed is. Ik betreur het zeer.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, keurig op tijd en lekker eten

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, alleen miste ik de sambal😢

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en altyd bezorgd met een glimlach

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twaumin speciaal en loempia’s besteld Heerlijk, goed verzorgd en snel geleverd

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Roti is geweldig , saté mag wat meer saté saus bij.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke eten en uitstekende snelle bezorging.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, verse ingrediënten en vlees. Zeer snelle bezorging.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was vooral tevreden over de bezorging . Zeer vriendelijke vrouw . Was het blikje fris vergeten maar ondanks dat ik dat geen probleem vond kwam ze toch terug met een blikje . Roti lam was lekker .

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Groente en vlees mag wel iets meer maar de smaak is zeker goed.

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel iets aan de zoute kant voor Nederlandse begrippen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service lekker eten! Zeker een aanrader. Ga zo door!

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit nog altijd even goed als alle eerdere keren. Bestelling afgehaald en was keurig op afgesproken tijd klaar. Voor mij nog altijd het beste Surinaamse adres in Almere.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben langgeleden besteld bij inaya, zover ik mij kan herinneren was het altijd lekker. 2 dagen geleden weer besteld en het viel heel erg tegen, de smaken waren niet zoals wij deze gewend zijn. Nasi had bijna geen smaak. Ook de kip smaakte heel anders. Het verfijnde is er helaas niet meer. Ik hoop dat ze weer terug gaan naar hoe het was.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, vriendelijke service en altijd lekker, warm en goed op smaak gebracht eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, ben snel weer terug

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, eten was op tijd en heerlijk!

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super zout ,en de plaat vd roti kei hard en kurk droog,was de eerste en laatste keer dat we besteld hebben.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Bestel snel weer!

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd en heerlijk eten!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker en niet te zout. Bij de bestelling zitten verschillende soorten smaakmakers (ketjap en pepers) om het gerecht nog wat naar jouw smaak te brengen. De saotosoep en vegatarische roti zijn beide aan te raden!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté was niet zo lekker als voorheen. Moest iets meer bakken. Bami met geroosterde kip en saotosoep was heerlijk.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Op tijd en warm

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas vond ik het deze keer veel minder lekker dan de vorige keren. Met name de nasie met rundvlees had een heel andere smaak waar het normaal gesproken het rundvlees een beetje kerrie smaak cq rotie achtige smaak heeft was die smaak nu heel anders ook vond ik het vlees niet zo mals als normaal. En ook de boontjes waren minder lekker. De telo die ik besteld had was helaas niet voorradig en daarvoor in de plaats had ik 2 pasteitjes besteld maar die vond ik persoonlijk niet zo lekker. Maar goed smaken verschillen. Hoop dat de volgende keer met name de nasie met rundvlees weer het oude recept zal zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals gebruikelijk weer heerlijk. En bezorgd op het afgesproken tijdstip. ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bakabana deeg was te hard. Maar derest was heel lekker, wij hebben heerlijk gegeten. Echt een aanrader.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was iets later dan gepland (ongeveer 20 min later dan aangegeven, 30 min later dan gewenst) Broodjes waren erg lekker, alleen klopte de bestelling niet helemaal. Er moesten 2 broodjes bakkeljauw bij zitten, echter ontbraken deze allebei. Er waren wel 2 zakjes waar bakkeljauw op stond geschreven, maar hier zat kip kerrie in. Bij een volgende bestelling graag op letten(!)

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste en laatste keer sorry!

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

miste een menu en na een belletje werd dat direct nagebracht met een leuke verassing erbij.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed eten maar kwam erg laat aan en was al lauw/koud.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel.

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd en lekker

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en het eten (sate en roti kipfilet) waren echt heerlijk!

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeeeerlijk!

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en komen zeker vaker terug.

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam keurig op tijd en alles was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+) Lekker eten. Service is goed, kregen een extra blikje Cola. -) Prijs verhouding is minder. Klein bakje telo voor 4,- bv. Is aan de prijzige kant.

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel vriendelijk geholpen. De gerechten waren ook lekker gekruid. Gratis kroepoek bij 10 minuten extra wachttijd gekregen. Alles was nog goed op temperatuur en heerlijk gegeten.

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten is altijd lekker warm bij bezorgen, dit keer zelf afgehaald. Duurde iets langer dus hebben we kroepoek erbij gekregen, hardstikke lief. Eten was lekker! enige minpunt was dat we telo bakkeljauw kregen ipv bakabana, maar hier kwamen wij pas later achter en we hadden geen zin meer om te bellen.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere eten tot nu toe de beste in almere met echt lekker eten .. aanrader voor iedereen.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, de Geroosterde kip was echt zalig, we komen zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, had iets warmer gemogen. Broodjes waren echt heel erg lekker. Ondanks dat wij rijst ipv bami hebben gekregen en ze gratis drinken vergeten waren, zeker voor herhaling vatbaar.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk en vers

, 16-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Als ik hier iets bestel is het altijd nasi met kip en groenten en zoals altijd was het weer heerlijk, alleen 1 min punt. Ik had namelijk een stukje kip met alleen maar bot ipv kip er aan. Zonde dus..

, 08-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten !ruime portie enneen zeer vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Stond al klaar bij het ophalen en was erg lekker ?

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb gisteren een kleine saoto en een rijst pom besteld. De saoto, ik miste toch een beetje die kruidige smaak van de boullion. Verder was het prima. De vulling is echt goed. Die rijst pom, het zijn wel redelijk kleine porties. De pom kon meer smaak hebben en ik miste een jus. Dus al met al niet slecht.

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling werd optijd bezorgd en het was heerlijk! Verse groenten en alles lekker op smaak.

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen als bedrijf altijd op de vrijdag. Het eten komt lekker op tijd aan en is heerlijk en vers!

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd uitstekend en lekker. Bezorging strak op tijd. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer!

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben lekker gegeten, het bestelde was gewoon goed en de bezorging was sneller dan aangegeven tijdstip, blij verrast. Enig puntje van kritiek zou voor ons zijn dat de verhouding groente/bami anders mag, meer groent en minder bami geniet onze voorkeur,

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saoto en bara met kipkerrie...gewoon heerlijk

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker en wordt snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed warm en smakelijk er werd ook op de afgesproken tijd bezorgd Bezorger was vriendelijk Is voor herhaling vatbaar

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten!

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is goed. Kip (geroosterd) mag iets droger voor mij, maar verder prima eten. Bezorging was super snel! Top! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed eten!!!!Heerlijke bara,kip en roti!

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed!!!!!!

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst is te droog en te hard.De kousenband te zout.Verder heerlijk gegeten.Pom is heel goed!Bara kipfilet ook super!Heerlijk zuur erbij !Spitskool ook heerlijk!Alles netjes verpakt!

, 08-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had ruim van te voren besteld eten was op tijd bezorgd en het was heerlijk.

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, vóór de aangegeven tijd afgeleverd maar helaas de gratis frisdrank zat er niet bij. Geef ik de volgende keer (komt zeker!) wel aan.

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 sterren, hadden er 5 kunnen zijn als de spekkoek niet naar vis rook, heeft waarschijnlijk naast een visgerecht gestaan ofzo. De roti, kip en lam, was heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Subliem

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer perfect!

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti kipfilet. Perfect van smaak, we hebben gesmuld! De bezorgster is een hele mooie en vriendelijke dame. Warung Inaya ga zo door! wij zijn fan!

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste surinaamse eten van almere top kwaliteit en goede servis